Lees hier wat ouders die hun kinderen bij Kids&Animals brengen over ons zeggen:


Magda, moeder van twee dochters:


 “Via Google zijn wij drie jaar terug op de website van Kids & Animals terecht gekomen. Na een intake waren we zeer enthousiast over de locatie en het beleid. Voornamelijk het vele buiten spelen en het lutjepotje trokken ons aan. We hebben onze dochter aangemeld voor twee dagen per week, ze moest niks van het lutjepotje hebben helaas.. Maar ze gaat altijd met veel plezier naar de 'koeien' zoals wij het noemen. Sinds ze kan praten, vertelt ze hoe lief iedereen is en hoe leuk ze het gehad heeft. Het buitenspelen vindt ze heerlijk en wij genieten van haar verhalen. 

 

De leidsters zijn lief en vriendelijk. Extra opvang is in overleg bijna altijd mogelijk. Er wordt meegedacht als het even anders loopt dan anders, bijvoorbeeld bij een ongelukje of als de dag wat langer of korter moet duren. Eigen wensen zijn eigenlijk altijd bespreekbaar. Ook wordt er vaak wat georganiseerd zoals kinder-EHBO, een massagecursus voor baby’s of het opvoedspreekuur. 

Kortom wij zijn erg tevreden, maar het belangrijkste is dat onze dochter erg blij wordt van een dagje spelen bij de koeien. Natuurlijk hebben wij onze tweede dochter ook aangemeld en ik kan me niet voorstellen dat die het anders zou ervaren.”Maria, moeder van  2  dochters :


"Wij zijn als ouders ontzettend enthousiast over kinderopvang Kids & Animals. Allereerst sprak de visie die deze kinderopvang hanteert ons direct aan: het kind op een positieve manier volgen in de eigen ontwikkeling. Geen kind ontwikkelt zich op dezelfde manier en ieder kind is uniek. Dat daar aandacht voor is, vinden wij als ouders erg belangrijk. Daarnaast is de locatie van Kids & Animals heerlijk voor een kind, zowel binnen als buiten. Het spreekt tot de verbeelding.


Een visie hebben is één, deze uitdragen is twee en dat doen de pedagogisch medewerkers zeker! Het zijn allemaal toppers en ze zijn erg enthousiast en begaan met de kinderen. Dat heeft een groot positief effect op je kind! Er worden vele leuke activiteiten ondernomen met de kinderen die prikkelend zijn voor de ontwikkeling van je kind zowel binnen als buiten.

Kids & Animals is meer dan een opvang alleen; je kind krijgt de ruimte om te zijn wie het is en vooral ook leert het ontdekken wat hij of zij leuk vindt en te functioneren in een groep met zowel leeftijdgenootjes als oudere en jongere kinderen. Er wordt een stevige basis gelegd voor later! Dus mocht je als ouder nog voor de keuze staan? Neem een kijkje bij Kids & Animals!"

Indruk van Kids & Animals