Na een hele dag op school te hebben gezeten, hebben kinderen behoefte aan ruimte. Een plek om lekker te spelen, maar ook ruimte voor zichzelf. Bij de naschoolse opvang Kids & Animals is dit geen enkel probleem: rondom de boerderij op ontdekkingstocht gaan en lekker buiten spelen. De natuur is voor de ontwikkeling van jouw kind heel belangrijk, het prikkelt de zintuigen en stimuleert creativiteit. Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van het sportveld, heerlijk even rennen en spelletjes doen. Even lekker actief bezig zijn na een lange dag stil zitten op school. Of lekker wandelen over het paadje dat langs de weilanden loopt, op zoek naar kikkers en andere beestjes

 

Omdat veel van onze BSO kinderen ook op het kinderdagverblijf hebben gezeten gaat de overgang van kinderdagverblijf naar BSO zonder problemen. Zeker als jullie kind net 4 jaar is geworden is het nog heerlijk om na school even tot rust te komen op een plek die veilig en vertrouwd is. Maar natuurlijk ook de kinderen die pas vanaf de BSO leeftijd bij Kids & Animals willen komen zijn van harte welkom!

 

De kinderen die uit de omliggende dorpen komen kunnen gebruik maken van taxivervoer. Er zijn goede afspraken met een vertrouwd taxibedrijf. Ook de lijntjes met de verschillende scholen zijn kort.

Voor meer informatie over het taxivervoer kun je contact opnemen met Kids & Animals.